Kolacja degustacyjna dla dwojga to wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które pozwoli Wam poznać różnorodne smaki i tekstury różnych potraw. Menu składa się z wielu małych dań, które zostały starannie przygotowane przez szefa kuchni.
Pierwszym daniem może być krewetka pochodząca z wybrzeży Pacyfiku, delikatnie podana z sosykiem z mango i awokado. Następnie zaserwowane zostaną dwie małe porcje: krótka zupa krem z dyni z nutą imbiru oraz pyszne carpaccio z wołowiny, polewane lekko pikantnym sosem truflowym.
Do głównych dań proponujemy wybór między delikatnym stekiem z dorsza, podawanym z pikantnym sosem curry i kolorowym sałatką z quinoa, lub soczystym kawałkiem polędwicy wołowej, z pieczonymi warzywami i sosem z czerwonego wina.
Na deser proponujemy niewielki deser czekoladowy z dodatkiem nadzienia z truskawek oraz sorbet z mango i kiwi, który osłodzi Wasze podniebienia i zakończy kolację w słodkim tonie.