Kolacja dla Dwojga to wyjątkowy wieczór spędzony w romantycznej atmosferze. Przygotowana przez szefa kuchni menu składająca się z najwyższej jakości potraw, dopasowana do gustów i preferencji gości.
Zaczynamy od przystawki z sezonowych owoców morza, serwowanych na delikatnej sałacie z sosami cytrusowymi. Następnie podawany jest krem z pomidorów z bazylią i grzankami, który rozgrzewa i otula podniebienie.
Na główne danie proponujemy pieczonego łososia z grillowanymi warzywami i risotto z parmezanem. Soczysty łosoś poddany delikatnej obróbce termicznej zachowuje swoją soczystość i smak, idealnie komponując się z pikantnym risotto i chrupiącymi warzywami.
Na deser proponujemy tiramisu z aromatyczną kawą i lukrem z czekolady. Delikatne biszkopty nasączone espresso, przełożone kremowym mascarpone i posypane kakao tworzą harmonijną kompozycję smaków, idealną na zakończenie tej wyjątkowej kolacji.
Do kolacji towarzyszy lampka wytrawnego wina, które podkreśla smaki dań i tworzy idealne połączenie z posiłkami.